Klassificering af gravemaskinens skovltænder

Gravemaskines skovltænder er vigtige sliddele på gravemaskiner, svarende til mennesketænder.De består af et tandsæde og en tandspids, forbundet med stifter.På grund af sliddet på skovltænderne er tandspidsen den del, der fejler, og den skal kun udskiftes med en ny tandspids.

spand-tænder

I henhold til brugsmiljøet for gravemaskinens skovltænder kan det opdeles i stentænder (til jernmalm og stenminer), jordtænder (til at grave jord, sand, grus), koniske tænder (til kulminer).

 

I henhold til tandsædetypen kan gravemaskinens skovltænder opdeles i lodrette stifttænder (bruges til Hitachi gravemaskiner), vandrette stifttænder (bruges til Komatsu gravemaskiner, Caterpillar gravemaskiner, Doosan gravemaskiner, Sany gravemaskiner), roterende stifttænder Skovltænder (V) serie spandtænder).

 

Gravemaskine skovl tand mærke På nuværende tidspunkt er de importerede gravemaskine mærker almindeligt anvendt på markedet omfatte ZOOMLION,Kubota,Shantui,John Deere,Sumitomo,Hitachi,Sany,LIEBHERR,Hyundai,Komatsu,Kobelco,LiuGong,VOLVO,Doosan,JCB,XGMA,LARVE,XCMG osv.


Indlægstid: 05-05-2023